Pages

Wednesday, April 13, 2016

Grillikausi avattu - BBQ season started

Eilen jatkui lämmin ja yllättävän tyyni ilma, joka ei ole se kaikista tavallisin yhtälö täällä päin. Näin täydellinen kevätpäivä oli kerta kaikkiaan pakko käyttää hyödyksi ja avata grillikausi. Tyhjensimme siis jääkaapin sisällön grilliin ja saimmekin kokoon aika maistuvan grillikauden avajaismenun.

Yesterday the really warm and surprisingly calm weather with barely any wind continued. It’s not the most common combination in here so we had to take advantage of that perfection and start the barbecue season. We emptied our fridge to the grill and got quite nice menu for the opening of the season.
 
Chorizomakkarat olivat taivaallisia - The chorizos were delicious
Unohtamatta salaattia - And the healthier part


Rauhallinen laaduntarkkailija - A patient quality controller
Toivottavasti tästä kesästä tulee oikein aurinkoinen ja lämmin, niin voi lämmittää grillin useamminkin ja kutsua ystäviä kylään. Tuorejuustotäytteiset herkkusienet ja paprikat, maissi ja erilaiset makkarat tulivat näin ensimmäisenä mieleen. Kyllä, olen valmis grillikauteen!

Hopefully this summer will be very sunny and warm so we can barbecue more often and invite friends to come along. Cream cheese-filled mushrooms and bell peppers, corn and different flavor sausages came to my mind so clearly. Yes, I am ready for the BBQ season!

- Jenni

No comments:

Post a Comment

Lämmin kiitos kun kävit ja kommentoit :) - Warm thank you for your visit and comment :)